Home / Zanimljivosti i zabava / “Zaljubljen sam u maloljetnu djevojku, 15 godina mlađu od mene…a cura je fenomenalna, načitana, informisana, imamo isti smisao za crni humor i generalno se lijepo kontamo..”
Screenshot_14

“Zaljubljen sam u maloljetnu djevojku, 15 godina mlađu od mene…a cura je fenomenalna, načitana, informisana, imamo isti smisao za crni humor i generalno se lijepo kontamo..”

Loading..

Ja sam ’85 godište, nisam oženjen, nemam djevojku i što se tiče ljubavnog života tu sam čista nula. Sa druge, kao neke pozitivne, strane može da se uračuna da radim i primam sasvim solidnu platu, dosta čitam pa mogu da pričam na bilo koju temu i uopšteno sam veoma komunikativan.

Loading..

Rijetko prođe vikend, a da sa nekim ne izađem u lokalni klub i to ne da bih se upoznao sa ženskim svijetom nego na nekoliko pića radi opuštanja od stresne radne nedelje. Već nekoliko nedjelja dočekam fajront sa jednom djevojčicom koja je 15 godina mlađa od mene. Ta cura je fenomenalna, načitana, informisana, imamo isti smisao za crni humor i generalno se lepo kontamo. Pošto živi nekoliko kuća dalje od mene zajedno se vraćamo i više mi nije svejedno jer sam počeo da se zaljubljujem.

Znam da je pogrešno, znam da je nemoralno i sve bi bilo lakše da se i ona nije zagrejala za mene. Sve me češće zove na kafu, u šetnju a meni je sve teže da to odbijam. Nisam pametan šta da radim.

Loading..

Izvor: ispovesti.com

Loading..

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *