Home / Zanimljivosti i zabava / Veliki mjesečni horoskop za august 2018. godine
Screenshot_13

Veliki mjesečni horoskop za august 2018. godine

Loading..

VAGA – horoskop kolovoz 2018.

Loading..

Ljubav i veze: Venera, vladar vašeg znaka dolazi u Vagu 7. kolovoza 2018. godine, što je plus vašoj moći zavođenja. Unatoč nekim ljubavnim poteškoćama, stresu i kontradiktornim ljubavnim situacijama, uspjet ćete gledati onu svjetliju stranu, smiriti stvari i pravit ćete se da ne primjećujete obiteljske probleme ili probleme u vašoj ljubavnoj priči. Može se raditi o miješanju članova obitelji u vaš ljubavni život. Na primjer, vaši roditelji mogu biti protiv braka s osobom koju volite ili protiv razvoda braka.

Navedene poteškoće s članovima obitelji zagrijat će se nakon 13. kolovoza, a nakon 27. kolovoza naći ćete rješenja za probleme u kojima plivate. Ako još ne živite s voljenom osobom, za sada nemojte nikakve odluke donositi u vezi toga. Nemojte popustiti ako voljena osoba inzistira na tome. Nije povoljan period za to.

Druga polovica mjeseca nije povoljna za ulazak u novu vezu. Povoljan je period za obnovu odnosa, ako ste u vezi. Ako niste u vezi, uzmite vrijeme za sebe, poradite na sebi, upoznajte sebe bolje i nemojte ulijetati u veze kratkog daha. Na kraju mjeseca prijateljski odnos može itekako postati vatren.

Posao i novac: S Jupiterom u kući novca Vage ne bi trebali imati poteškoća s novcem. Ipak, ovaj mjesec Jupiter je upleten u napete aspekte sa Suncem i Merkurom, što ukazuje da može doći do pretjeranih i nepotrebnih troškova. Razmišljat ćete o sigurnijoj materijalnoj i profesionalnoj budućnosti, pa bi mogli investirati previše sredstava u grupni projekt ili poslove s prijateljima. Pazite koja i kakva obećanja vam drugi daju, ali i na obećanja koja vi dajete drugima.

Puno Vaga moći će biti zadovoljno s više novca u svojim rukama nego prije, ali se može javiti impuls za većim trošenjem i to na luksuzne predmete s kojima možete impresionirati druge.

U drugoj dekadi mjeseca Jupiter je u harmoničnom aspektu s Neptunom iz kuće posla Vage. To znači da bi mogli idealizirati posao, ali će vam se ukazati i nove prilike za povećanje zarade što će goditi vašoj duši. Ako ste nezadovoljni sa sadašnjim poslom i na posao idete s grčem, potražite novi posao koji će vas više ispunjavati.

Pomrčina Sunca 11. kolovoza 2018. godine ulijeva nadu i aktivira vašu kuću snova i budućnosti i daje vam još jednu priliku. na stvari ćete gledati drugačije. Doći će do prekida nekih suradnji, ali tako će se otvoriti vrata nekim novim i boljim suradnjama.

Moral i zdravlje: Puni ste energije i ideja, kreativni, maštoviti i pozitivni, ali vam može nedostajati jasnoće. Niz mogućnosti koje vidite vesele vas, ali budite strpljivi, manje impulzivni kada birate kojem projektu ćete se posvetiti. Nemojte pretjerivati niti s jelom i pićem, posebno kada se radi o slatkom. Vage koje imaju starih poteškoća moraju biti opreznije.

Savjet: Pripazite na koji način se izražavate, nemojte biti grubi. Kada osjetite da gubite smirenost i strpljenje, pokušajte se povezati sa svojim unutrašnjim bićem. Puno rješenja i odgovora naći ćete u svojoj nedavnoj prošlosti.

ŠKORPION – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze: Planete su vam naklonjene tijekom kolovoza 2018. godine i možete očekivati poboljšanje u ljubavnom životu. Konstruktivni razgovori i otkrivanje novih rješenja za stare probleme pokrenuti će pozitivne promjene.

Venera, vladar kuće partnerstva Škorpiona, ulazi u vašu 12. kuću 7. kolovoza 2018. godine. To je kuća žrtvovanja, ali i iscjeljenja. Pokušajte biti tolerantniji i neke stvari zaboravite kako bi došlo do pomaka. Bolja polovica može vam pokazati što je harmonija i kako ostvariti ravnotežu ili će zahtijevati od vas da donesete sami neke zaključke navodeći vas ili će okončati određenu situaciju i slično. Općenito, Škorpioni vole dominirati kod kuće. Ako nastavite tako dalje, možete očekivati samo kaos u svom ljubavnom životu. Iskoristite tranzite Venere, ponovno otkrijte romantiku i strast u dubini svog srca, ali nemojte pokušavati biti vitez u sjajnom oklopu.

Jupiter i Neptun, vladari kuće ljubavi Škorpiona, su u harmoničnom aspektu početkom druge dekade mjeseca, ali Jupiter je u napetom aspektu sa Suncem i Merkurom. To znači da je upozorenje iz prethodnog mjeseca i dalje aktivno, nemojte se u poslovnom okruženju upuštati u afere koje mogu narušiti vaš ugled. Dobro raspoloženje i vjera u bolje sutra prisutni su, bez obzira na to jeste li u vezi ili braku. Vaša moć zavođenja raste ovaj mjesec. Ako niste u vezi, mogli bi ući u vezu ovaj mjesec.

Posao i novac: Izazivanje radnih kolega i nadređenih, nediplomatski stav mogu stvoriti komplikacije na poslu u prvoj dekadi kolovoza 2018. godine. Mars, vladar Škorpiona, je retrogradan sve do 27. kolovoza 2018. godine i zaista ne možete očekivati napredak na poslu. Nemojte ni pokušavati pogurati stvari.

Pomrčina Sunca 11. kolovoza 2018. godine aktivira vašu kuću karijere i društvenog ugleda i pogurava vas da promijenite stvari. Ako niste sretni sa sadašnjim poslom, razmislite o promjenama koje želite ostvariti.

Zadnja dekada mjeseca je povoljna za promjene. Mnogim Škorpionima pomrčina može donijeti novi smjer karijere, ali i prepoznavanje prilika za napredak na poslu. Odredite dugoročne projekte, razradite plan, ali promijenite način na koji gledate stvari! Promjene u karijeri mogu pokrenuti rasprave i svađe oko plaće. Jupiter, vladar zarađenog novca Škorpiona je u napetom aspektu, pa pregovori neće najbolje proći. Budite svjesni toga da sami sebe možete precijeniti.

Zdravlje i moral: U prvoj dekadi mjeseca skloni ste nezgodama, posebno ako imate posla oko kuće; renoviranje ili poslovi oko električnih instalacija. Na primjer, ako postavljate sliku na zid, pazite da ne probušite žicu. Osim toga, uz retrogradan hod Marsa, vladara kuće zdravlja Škorpiona, bit ćete osjetljiviji, pa može doći do alergijskih reakcija, prehlada, povišene temperature, upala i slično.

Savjet: Ako su ispiti pred vama, shvatite ih ozbiljno i učite na vrijeme, ne kampanjski. Pazite kako se ponašate prema članovima obitelji!

STRIJELAC – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze: Ljubavni život Strijelaca tijekom kolovoza 2018. godine bit će turbulentan, s dosta svađa. Veze koje su tek pokrenute mogu biti uzdrmane tijekom prvog tjedna kolovoza, zbog svađa i nesporazuma oko posla i dnevnih obaveza, te raznih drugih detalja.

Nakon 7. kolovoza Venera pristiže u spas Strijelcima koji traže ljubav i avanturu i koji žele upoznati nove osobe kako bi imali širi izbor za odabir partnera. Venera kreće putovanje iz svog doma, za Strijelce je to kuća prijateljstva i društvenih grupa. Ali, budući da je Mars, vladar kuće ljubavi Strijelca, retrogradan, sve do 27. kolovoza, čini se da će se stvari sporo kretati. Ovo je vrijeme za avanture i ljubav na kratke staze, ne za ulazak u dugotrajne veze.

U drugoj polovici mjeseca morate biti oprezni, nemojte uskakati nepromišljeno u afere, jer vas mogu koštati puno više no što si možete i zamisliti. Merkur, planeta koja vlada partnerskim odnosima i brakom Strijelca, u napetom je odnosu s Jupiterom, vladarem Strijelca. Bit će teško udovoljiti vam i mogli bi biti sumnjičavi.

Nakon 19. kolovoza 2018. godine Merkur kreće direktnim hodom. Razgovori mogu donijeti dugoročna rješenja. Mogli bi čak razriješiti komplicirane probleme zbog kojih odnos nije mogao biti pomaknut s mjesta.

Loading..

Posao i novac: Situacija u profesionalnom životu mijenja se na bolje. Imajte na umu da se to neće dogoditi baš tako brzo i lako kako se nadate. Saturn iz kuće novca i Uran iz kuće posla surađuju ovaj mjesec pa ćete konačno vidjeti napredak na poslu, ali i financijski. Možda ćete morati promijeniti način na koji razmišljate i na drugačiji način sagledati prilike za povećanje zarade i nove načine isplate. U konačnici, možda ćete o sebi drugačije razmišljati.

Nakon 7. kolovoza Venera, vladar kuće posla Strijelca, ulazi u kuću društvenih grupa, zajedničkih projekata, poslovne dobiti i ugleda. Možda ćete upoznati nove, važne osobe koje vam mogu pomoći u poslu i da lakše dođete do ciljeva. Saturn i Pluton su i dalje retrogradni u kući novca, ali i Merkur, planeta koja vlada poslom Strijelca (direktnim hodom kreće 19. kolovoza). Pazite kako upravljate novcem i budite strpljivi u poslu. Nemojte prelaziti granice! Venera je u napetom aspektu sa Saturnom i Plutonom, pa može ukazati na moguće novčane gubitke. Nemojte pretjerati s trošenjem novca, posebno kada se radi o nepotrebnim stvarima.

Tijekom kolovoza izbjegavajte spletkarenja, dogovore iza zavjese i nemojte misliti da sve znate i nemojte se svađati oko svake sitnice. Vrlo lako se može dogoditi da nadređeni izgube strpljenje.

Od 23. kolovoza Sunce obasjava kuću karijere i društvenog statusa Strijelca, te vam donosi nove prilike da se izborite za svoje ciljeve, donosi vam više samopouzdanja i vjere u vaše ideje i vizije. Poslovna putovanja su dobro organizirana i projekt vezan za inozemstvo ili obrazovanje dobro će proći. Iskoristite povoljne okolnosti u ovom mjesecu!

Zdravlje i moral: Tijekom kolovoza 2018. godine možete očekivati dosta stresa i iscrpljenosti. Nemojte se uvlačiti u rasprave i svađe, ponajprije radi novca. Pažljivo raspodijelite svoju snagu, napravite popis prioriteta i nemojte uzalud trošiti svoju energiju. U drugom djelu mjeseca bolje ćete se osjećati. Nemojte pretjerivati s hranom.

Savjet: Obiteljskim pitanjima pristupite pažljivo i na diplomatski način, posebno ako se radi o vlasništvu ili naslijeđu.

tarot-horoskop.com

Loading..

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *