Home / Zanimljivosti i zabava / POZNATI PEVAČ U ZATVORU! Preti mu DOŽIVOTNA ROBIJA, stižu nove, JEZIVE OPTUŽBE…
Screenshot_3

POZNATI PEVAČ U ZATVORU! Preti mu DOŽIVOTNA ROBIJA, stižu nove, JEZIVE OPTUŽBE…

Loading..

Incident se dogodio 2001. godine.
Pevač, kompozitor i producent Robert Silvester Keli, poznatiji pod umetničkim imenom R. Kelly (52), suočava se sa novom optužbom za seksualno zlostavljanje.

Kako pišu svetski mediji, navodni incident dogodio se 2001. godine, kada je Keli žrtvu pitao da ga poseti u njegovoj hotelskoj sobi u Mineapolisu.

Sve je počelo kada je pevač na koncertu upoznao devojku koja je od njega tražila autogram. On joj je ostavio broj telefona i platio 200 dolara da skine sa sebe garderobu, te da ima seks sa njim. U to vreme devojka je imala svega 16 godina, a druženje je uključivalo “goli ples” i dodire.

Međutim, tužilac je rekao kako ipak nije došlo do seksualnog odnosa, a navodnu žrtvu zastupa advokat Glorija Lred (78).

– Želela bih da naglasim da moja klijentkinja nije prostitutka. Ona je žrtva gospodina Kelija – rekla je advokatica, dok joj je pevačev branilac na ovo kratko poručio: “Ma dajte molim vas, to je apsurd!”.

Na ročištu u saveznom sudu u Bruklinu pevaču je odbijena kaucija zbog optužbi za ucenjivanje i seksualno zlostavljanje, pa mu je određen pritvor. Keli nije priznao krivicu ni za jednu tačku optužnice.

R. Keli je optužen i za dečju pornografiju 2002. godine, nakon što se pojavila video kaseta na kojoj je navodno prikazan njegov seks sa maloletnom devojkom.

No, devojka je odbila da svedoči, pa je Keli 2008. godine oslobođen.

Sada mu preti doživotna kazna zatvora, pošto, navodno, i dalje predstavlja opasnost za maloletnice

Loading..

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *