Home / Zanimljivosti i zabava / Na lijevoj slici ima 18 godina, na desnoj 30 i dvoje djece: Napadali je zbog stomaka u trudnoći, a ovo je istina o njenom zmijskom tijelu!
Screenshot_21

Na lijevoj slici ima 18 godina, na desnoj 30 i dvoje djece: Napadali je zbog stomaka u trudnoći, a ovo je istina o njenom zmijskom tijelu!

chontel Duncan iz Brisbanea poznata je širom svijeta po savršeno oblikovanom tijelu i napornim treninzima. Ona je sada otkrila koliko se njeno tijelo izmijenilo vremenom i kako su dvije trudnoće uticale na njen izgled.

Zgodna mama i Instagram guru Chontel Duncan, koju su kritikovali zbog malog stomaka tokom trudnoće, otkrila je da joj se telo vrlo malo promijenilo u posljednjih 12 godina, iako se u međuvremenu dvaput porađala.

Screenshot_22

Uz sliku koju je nedavno objavila na Instagramu napisala je: 12 godina kasnije i poslije dvije bebe.

Svi njeni pratioci ostali u čudu jer na njenom tijelu skoro da nema ni traga porođaja, tačnije, ona se ništa nije promijenila. I dalje je vitka, zgodna i savršeno zategnuta.

Screenshot_23

”Još nešto je ostalo nepromijenjeno: vježbam svake sedmice i nikada se nisam odrekla svojih treninga”, izjavila je nedavno ona.

Screenshot_24

Screenshot_25

Screenshot_26

Screenshot_27

Ova žena je pravi primer za sve mame koje bi da vrate svoju djevojačku liniju. A u svemu je najvažnija upornost, tvrdi, jer rezultata neće biti ako niste istrajni.

Izvor: novi.ba

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *