Home / Zanimljivosti i zabava / ISPOVEST: A, onda je sve krenulo…
Screenshot_1

ISPOVEST: A, onda je sve krenulo…

A, onda je sve krenulo….

Godinama radim sa kolegicom na poslu. Zena je udana ima djecu ali moram reci da mi je uvijek bila izazovna. Uvijek smo sii dobri,bacali fore,zloceste komentare itd. Uvijek smo si mogli reci sve,bez tajni i osudjivanja.

I tako uz pricu rekli smo si istinu da mastamo jedno o drugome te kasnije zavrsili krevetu,obavili sto smo oduvijek htjeli (bilo je savrseno) te nastavili dalje uz dogovor kao da se nista nije dogodilo. Slatka mala tajna.Dok odjednom nekoliko mjeseci kasnije se nije promjenila. Pocela se udaljavati od mene, rekoh ok hajd svakome dodje takav period u zivotu.

Tvrtka je organizirala zabavu za radnike te smo imali malu proslavu da tako kazemo. Na toj proslavi je jedva par rijeci izustila sa mnom. Cijelu noc kao da ne postojim.Koji tjedan kasnije jos uvijek je udaljena od mene. Rekoh ok ako hoces tako u redu.

Kad mi zabiju noz u ledja,moja ledja ostanu okrenuta tim ljudima. Sad vidim flirta s drugom osobom i to me izjeda,jer mi je jos kao prije draga. Hocu sve kao prije da smo si najbolji.

nbalkan.com

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *