Home / Region / ZVERI IZ SMEDEREVA Cimera iz zatvora silovali i palili mu genitalije!
screenshot_20

ZVERI IZ SMEDEREVA Cimera iz zatvora silovali i palili mu genitalije!

Milan J. (23) i Nenad J. (32) osuđeni su nepravosnažno pred Višim sudom u Smederevu na ukupno 14 godina zatvora jer su kao pritvorenici Okružnog zatvora u Smederevu silovali i seksualno zlostavljali pritvorenika D.J. (28).

Oni su žrtvu gotovo dva meseca tukli, primoravali na oralni seks, silovali drškom od metle i čak palili genitalije.

Užasna tortura u sobi broj 47 Okružnog zatvora počela je krajem decembra 2015. godine i trajala je do sredine februara 2016. godine.

Milan J. u pritvoru se nalazio čekajući presudu zbog teških ubistava, dok je Nenad J. pritvoren zbog razbojništva. Žrtva silovanja D.J. u pritvoru je bio zbog zloupotrebe u vezi s drogom.

Prema svedočenju žrtve, sve je počelo nakon što je u sobu užasa, gde su bili njih četvorica, stigao pritvorenik Milan J. i zajedno sa Nenadom J. započeo torturu. U svojim grozomornim iživljavanjima nasilnici su žrtvu terali da pije urin i vodu iz wc šolje i liže pod. Tukli su ga, nagovarali da se obesi “jer nije za život” i zato što su smatrali da je homoseksualac.

Takođe, primoravali su ga da ih oralno zadovoljava, što je pod batinama i činio.

– Oštećeni je izjavio da su mu na silu, dršku od metle, ombotali celofanom i namazali kremom, zavlačili u čmar iz sve snage – stoji u optužnici.

– Jednom prilikom naređeno mu je da se svuče, a onda su ga polili losionom “brion” po genitalijama i analnom otvoru i zapalili upaljačem, posle čega je zadobio vešestruke opekotine. Žrtva je svedočila da su ga terali na analni seks, da ih oralno zadovoljava u isto vreme, a strahotno seksualno iživljavanje praćeno je batinama i pretnjama. Zbog straha D.J. torturu nije prijavio stražarima, a iz istog razloga ćutali su i cimeri iz sobe. Međutim, zabinut za život, strahotna mučenja na kraju je ispričao zatvorskoj straži. Uprava zatvora i Tužilaštvo odmah su reagovali otvorivši istragu.

Žrtva i svedoci su detaljno ispričali šta se dešavalo u ćeliji gotovo svakodnevno.

Posle pet meseci suđenja, Sudsko veće sudije Višeg suda u Smederevu Marka Jocića, u oktobru je iznelo prvostepenu presudu Milanu J. za produženo krivično delo silovanja osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od devet godina, a Nenad J. na pet godina i šest meseci.

Ovo je prva presuda ove vrste u Smederevu, a verovatno i jedinstvena u sudskoj praksi u Srbiji.

Izvor: Alo.rs

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *