Home / JET SET / Završili smo! Mrš, bre! Nikad gora svađa Lune i Slobe, ona bacila flašu, raskinula s njim, urlala, vređala ga, pa završila u blatu! (VIDEO)
Screenshot_2

Završili smo! Mrš, bre! Nikad gora svađa Lune i Slobe, ona bacila flašu, raskinula s njim, urlala, vređala ga, pa završila u blatu! (VIDEO)

Luna Đogani i Sloba Radanović prethodne noći imali su najžešči obračun do sada, nakon što je Đoganijeva raskinula sa Slobom nekoliko puta ga opsovavši i uputivši žestoke uvrede!

Sve je počelo time što je Luna za stolom, tokom “suđenja” koje je imala sa Kijom Kockar, ponovo rekla za Slobu da je agresivac, potom da nije agresivac, a onda je na kraju suđenja sela pored njega rekavši kako ona prethodne noći (tokom velike svađe koja je izbila) nije rekla da je on alkoholičar i agresivac, te da ju je gurnuo.

Sloba je ponavljao da to jeste rekla, ona je demantovala, a nakon što je nekoliko ukućana Luni potvrdilo da to sve jeste rekla počeo je potpuni haos!

Luna je bacila bocu sa vodom, slučajno udarila Slobu, uzela jaknu, a kada je on pokušao da je zaustavi da normalno razgovaraju počele su najstrašnije psovke.

Da, agresivac si! Najgori si! Je l’ ti lakše sad?! Idem u pi*ku materinu! – rekla je.

Sloba je pokušavao da smiri tenziju, ali nije uspevao.

– Najgori si! Mrzim te! Ne volim te! Da li ti je sada lakše?! Ja ne volim agresivce i nećemo biti zajedno! Završili smo! Skloni mi se! – raskinula je Luna sa Slobom.

Screenshot_3

– Da li je to tvoj konačan odgovor?! – pitao je.

– Da li si završio?! To želiš da čuješ?! Eto rekla sam ti, to što si čuo! – rekla mu je.

– Pazi sad… Ako odeš sad, ovog trenutka, završili smo zauvek, kunem ti se, evo kunem ti se Bogom! Ili ćeš da ostaneš da rešimo to normalno – poludeo je Sloba.

– Šta da rešimo, bre?! Šta imamo ti i ja da rešimo?! – nije htela da se smiri Luna.

– On se uvredio jer sam ja rekla da je agresivan… On se uvredio, gospodin Radanović! Evo, izvini! Oprostiiiii! – kleknula je Luna, a onda je ustala i rekla: “Mrš, bre, pi*ka ti materina!” i izašla je napolje.

– Mrš i ti! Nemoj da mi se obratio bilo ko iz ove kuće! Mrš svi u pi*ku materinu! – urlala je Luna dok je izlazila napolje.

Pogledajte snimak i žestoku svađu od skoro sat vremena:

Nakon izlaska napolje otišla je u ekonomsko dvorište, u blato, gde je nakon nekoliko minuta došao i Sloba koji je ponovo pokušao da je smiri.

– Skloni se! Neću da te vidim! Kad budeš naučio da se ponašaš prema meni i da me poštuješ… – počela je.

– Ne, nego kad ti budeš naučila da ne ustaješ za stolom i da staješ na Kristininu stranu a ne na moju! – odgovorio je.

Ja tebi ništa nisam zamerila! Stoko jedna! Ti ćeš da mirišeš parfem svoje bivše žene i ja ti to nisam zamerila, a ti meni zameraš što sam rekla da si agresivac! Sram te bilo, bre!!! Mrš tamo! – urlala je Luna.

– Mrš ti! – odbrusio joj je Sloba.

– Mrš, bre! Go*no jedno! Mrš! – vikala je Luna nakon čega se Sloba okrenuo, zalupio vratima i otišao.

Posle nekoliko minuta Sloba se ponovo vratio, u želji da sa Lunom mirno reši šta ima. Ona ga je ponovo terala, a onda joj se zakleo da je to poslednja prilika i da bira hoće li mirno rešiti problem ili će staviti tačku na vezu.

Luna je ustala, ušla je u radionicu, gde se svađa nastavila.

Screenshot_4

Problem je bila Kija, a Sloba je Luni ponavljao da je ona ta koja se “druži i liže” sa njom, i da joj ni upozorenje Anabele Atijas nije bilo dovoljno da se skloni od Kije.

– Ti si ta koja se druži s njom! – vikao je.

– Pa zbog tebe! – odgovorila je.

– Zbog mene?! Jesam li ti ja rekao da ne treba da se družiš s njom?! – pobesneo je Sloba.

– Ti s njom treba da imaš korektan odnos, ne da se družiš! – vikao je Sloba.

Kompletnu svađu možete pogledati u snimku IZNAD!

Podsetimo, sve je počelo suđenjem, pošto je Luna optužila Kristinu jer i dalje ima bliskosti između nje i Slobe, te da to dokazuje i činjenica da Sloba Lunu gura, a Kiju ne gura, i da Đoganijeva to više ne može da izdrži.

Evo kako je izgledalo suđenje:

Telegraf.rs

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *