Home / Zanimljivosti i zabava / Uf, ovo je bilo baš neprijatno! Megan se izgubila u protokolima dok je pokušavala sa kraljicom da uđe u automobil…(video)
Screenshot_20

Uf, ovo je bilo baš neprijatno! Megan se izgubila u protokolima dok je pokušavala sa kraljicom da uđe u automobil…(video)

Megan Markl polako pokušava da nauči sva pravila ponašanja i protokole britanske kraljevske porodice, čiji je deo nedavno postala, ali ispostavilo se da je to daleko teže nego što izgleda.

Posebno kada ima posla sa kraljicom Elizabetom glavom i bradom… Podsetimo, Megan je prošle subote na balkonu Bakingemske palate pokazala da nije u potpunosti sigurna kada treba da se nakloni kraljici, a danas joj se ponovo potkrala greška.

Naime, danas su novopečena vojvotkinja od Saseksa i kraljica Elizabeta prvi put same otišle na zvanično kraće putovanje u grofoviju Češir gde su otvorile most Mersej getavej iznad istoimene reke, biblioteku, pozorište i bioskopski kompleks. Sve je trebalo da prođe prilično glatko, ali se onda Megan doslovce pogubila u pokušaju da bude opuštena, a da ipak ispoštuje sva pravila.

Screenshot_18

Naime, vojvotkinja je s kraljicom Elizabetom došla do automobila kojim je trebalo da krenu put Češira, ali je prilikom ulaska u isti došlo do konfuzije. Megan je najpre propustila Harijevu baku da uđe prva u kola, a onda je ipak shvatila da bi bilo bolje da se zamene.

Kako piršu britanske mediji Megan se najverovatnije dosetila da treba da se zamene jer je kraljica morala prva da izađe u Češir pred okupljenu masu, te da je lepoj brineti unapred rečeno da treba prva da uđe u automobil, ali je ona to očigledno zaboravila.

Prošlog vikenda vojvotkinja je snimljena kako svom suprugu šapuće da je nervozna zbog zajedničkog pojavljivanja s ostalim članovima kraljevske porodice na balkonu terase. Kamere su uspele da zabeleže i kako je upitala Harija da li treba da se nakloni nakon što je došla kraljica, na šta je on kratko odgovorio da treba i pognuo glavu. Inače, protokol nalaže da svi članovi kraljevske porodice moraju da se poklone kraljici ako je taj dan vide prvi put.

Screenshot_19

No, uprkos sitnim kiksevima koje ima Megan je uspela da ukrade srca Britanaca,a a posebno ženskog auditorijuma – ona je opet modno briljirala, zablistavši u bež haljini zatvorenih ramena i tankim crnim kaišem kojim je naglasila struk.

zena.blic.rs

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *