Home / Vijesti / TUGA: Našli su ga na ulici, a onda su komšije ispričale ono što krije od javnosti: Ovo svi trebaju znati…
Screenshot_9

TUGA: Našli su ga na ulici, a onda su komšije ispričale ono što krije od javnosti: Ovo svi trebaju znati…

DŽEJ RAMADANOVSKI JE ZVIJEZDA NARODNE MUZIKE, KOJI JE U CENTRU BEOGRADA ODRASTAO GDJE JE I OSNOVNU ŠKOLU ZAVRŠIO, OBOŽAVAO JE UČITELJICU, ŠIBICARIO JE, PJEVAO NA PRIREDBAMA, KRAO, A NAKON POPRAVNOG DOMA JE ZAPOČEO I SVOJU MUZIČKU KARIJERU KOJA MU TRAJE I DAN DANAS.

Screenshot_8

“citat je ovo Dželj je pravi Dorćolac, znam ga od malih nogu. To sltaro drulštvo se okupljalo u jednoj klafani koja je davnih dana zatvorena. Njega su svi poznavali, uvijek se pojavljivao i svirao tarabuku. Tada je još tinejdžer bio, a uvijek je bio velseo i ljudi su ga voljeli. Nikad nije bio stipsa, volio je da daje i da časti ljude, kadl ima, dijlelio je sa svima. Ovdje je išao u osnolvnu školu, jedno vrijeme je bio u popravnom domu, a kad je izašao zapolslio se u farbari. Sedam danal je radio i dao otkaz, tad nam je govorio: „Ja uđem garav, a ilzađem sav crven od farbe citat je ovo”, otkriva Džejov komšija Dušan.

Džej je inače išao kod nas u školu, kazao je Dragomir Ivanović, rekao je da mu je učiteljica bila Danica Pekić i da ga je našla uplakanog na ulici i dovela da uči školu. Govorio je da mu je ona kao majka da nije bilo nje ne bi nikada na pravi put izašao. Ona mu je knjige kupila, odjeću, o njemu je brinula, kroz suze je pričao o Danici, volio ju je mnogo.

svojtiposo.ba

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *