Home / Zanimljivosti i zabava / TEHNIKA O KOJOJ ŽENE MAŠTAJU: Isprobajte kinesku devetku i bićete najbolji kog je ikada imala!
Screenshot_1

TEHNIKA O KOJOJ ŽENE MAŠTAJU: Isprobajte kinesku devetku i bićete najbolji kog je ikada imala!

Ma koliko inovativni i zanimljivi bili po pitanju seksa, nekad prosto ostanemo bez ideje i primorani smo da se vraćamo starim i dosadnim pozama i tehnikama u seksu.

Nije lako stalno otkrivati nešto novo, učiti nove poze i smišljati nove načine da prizovemo zadovolojstvo, ali ovoga puta imamo savršenu tehniku za vas koja će vas oboje dovesti do ludila.

Reč je o tehnici kineska devetka koja se sastoji iz serije plitkih i dubokih penetracija penisa u vaginu. Plitki prodor podrazumeva ubacivanje penisa u jednu trećinu vagine, dok duboki znači ubacivanje penisa do kraja. Izvodi se u pet do šest serija na dva načina.

Prvi način
Prema prvom sistemu muškarac penisom ide u krug devet plitkih i jednu duboku penetraciju. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a vi treba da uradite bar pet kako bi žena osetila posebno zadovljstvo i doživela strasni orgazam.

Drugi način
Drugi način na koji možete da sprovedete kinesku devetku sastoji se od 9 plitkih i jednog dubokog prodora, nakon čega nastavljate na sledeći način – 8 : 2, 7 : 3, 6 : 4, 5 : 5, 4 : 6, 3 : 7, 2 : 8, 1 : 9. Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta.

Tehniku se izvodi tako da smo umom i telom potpuno opušteni. Pojedinačni krug neke serije možete ponoviti više puta, a možete se odlučiti i na samo duboko prodiranje, npr. u slučaju kada partnerka dobija vaginalne kontrakcije neposredno pre orgazma.

I upamtite. Važno je da budete spontani, nežni, a seksualni užitak povećajte sa “kružnim mešanjem” ili ritmičnim pomeranjem bokova u krug u oba smera naizmenično.

Izvor: Balkanspress

Bonus video:

Stjuardesa izvodi striptiz…!

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *