Home / JET SET / SVI ZA NJOM LUDELI, A SAD RAZOČARENJE: Voditeljka Granda u 8. mesecu – dobila 15 kg! (FOTO)
sanja-kuzet-foto-youtube-printscreen-zvezde-granda

SVI ZA NJOM LUDELI, A SAD RAZOČARENJE: Voditeljka Granda u 8. mesecu – dobila 15 kg! (FOTO)

Sanja Kužet kaže da je odabrala ime za bebu.

Za nju mnogi kažu da je jedna od najlepših i najzgodnijih voditeljki. Vodila je emisiju “Zvezde Granda”, a svaku epizodu pošteno je odradila igrajući na sceni. Ona trenutno čeka bebu i kaže da nije “trendi” trudnica bez stomaka i da će razočarati publiku jer ima 13 kilograma više. E tu greši!

Vesela, opuštena, ova mlada voditeljka iako je dobila dostojnu zamenu, ipak nedostaje publici.

Ove praznične dane provela je u krugu porodice, jer za samo mesec dana postaje mama drugi put. Njen sinčić Andrej koji ima devet godina dobiće brata, a Sanja i njen partner Nemanja Živojinović jedva čekaju rođenje bebe.

Sanja je Novu godinu i Božić dočekala u krugu porodice, uživajući u prazničnoj atmosferi.

– Ove Nove godine sam bila domaćin. Ugostila sam rođenu sestru sa porodicom, a pošto je i ona u osmom mesecu trudnoće, bilo je sasvim svejedno kod koga ćemo se okupiti i slaviti. Važno je samo da smo zajedno. Klinci su uživali u novogodišnjoj atmosferi, otvarali poklone u ponoć, igrali i pevali… Božić je najveći porodični praznik, tako da ga slavim u skladu s tim. Da smo svi zajedno na božićnom ručku uz česnicu. Položajnik mi je bio dvogodišnji sestrić koji je i ove godine usrećio moj dom i uneo toplinu. Volela bih da nastavim tu tradiciju jer mi je zaista prethodna godina bila posebna – priča lepa voditeljka za Blic.

Sanja je nedavno ušla u osmi mesec trudnoće i rekla je kako se oseća…

❤❤❤❤#love #angelabosnjakovicmakeup #micromaniac #hello

A photo posted by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on

– Smanjila sam aktivnosti i potpuno u miru očekujem drugog sina. Lepo se osećam.Uskoro me očekuju poslednje pripreme oko uređenja sobe – kazala je Sanja i otkrila nam kako održava svoju figuru i u trudnoći, s obzirom da se na nekim fotografijama sa javnih dešavanja videlo da je i dalje zgodna, bez mnogo kilograma viška.

– Zaista se ne opterećujem kilogramima, važno mi je da trudnoća teče kako treba i da se dobro osećam. Moja figura je prava trudnička, sa 13 kilograma više, nisam trendi mršavica samo sa stomakom, razočaraću vas! – bila je iskrena voditeljka koja je otkrila i da li su u ona i njen suprug smislili ime za bebu.

Izvor: SRBIJA DANAS

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *