Home / JET SET / ŠOK // TIJANA AJFON UŠLA U “SNAJKE” I ODMAH SE SKINULA, HAPPY TV JE MOMENTALNO IZBACILA ZBOG GOL*TINJE!
screenshot_31

ŠOK // TIJANA AJFON UŠLA U “SNAJKE” I ODMAH SE SKINULA, HAPPY TV JE MOMENTALNO IZBACILA ZBOG GOL*TINJE!

Domaćica realityja “Snajke” je izbacila Tijanu Ajfon jer se odmah skinula i izvodila perverzije.

Izbacili je zbog golotinje!

Uvek raspoložena za reality, Tijana Ajfon, koja je postala poznata javnosti učešćem u „Parovima“, ušla je u novi šou program „Snajke“, očito raspoložena za novu igru, ali i mogućnost da pronađe – muža.

U kući se, međutim, nije dugo zadržala, jer je odmah počela da se ponaša neprimereno. Čim je Tijana Ajfon ušla u kuću, u kojoj borave snajke, ona je napravila haos, posvađala se sa učesnicama, a zatim se skinula gotovo gola i igrala prljavi ples pred svima.

Brzo joj se pridružila Ceca Jovanović, ali i ostale takmičarke, pa je nastalo rasulo. Golih grudi i zadnjica je bilo na sve strane, a jedini muškarac, koji je ušao u šou je – Vuk Đuričić, spreman za ženidbu.

– Ovo je strašno, ovo nije za gledanje – komentarisala je Jovanka Rakić, poznatija kao žena koja ima najveće grudi u Srbiji.
– Sama kažem da žena treba da bude slobodna, ali ovo je strašno. To nisu devojke za udaju.
Njoj je televizija poverila da bude domaćica kuće, jer je najiskusnija, zbog čega je odmah ušla u sukob sa ostalima, pre svega sa Cecom Jovanović.
– Molim vas, ugasite muziku – vikala je Jovanka u bubicu.
– Tijana, dosta je tvoje golotinje. Izađi napolje. Nisu došla da budeš prava snajka, nego da izvodiš perverzije.
– Misliš da možeš ti da me izbaciš odavde? – smejala se Tijana.
– Baš da vidim da me ti baba izbaciš!

Televizija je, međutim dozvolila da Jovanka, kao domaćica i najstarija, donese odluku. Ubrzo je Tijana Ajfon izbačena iz realityja.

Izvor: OPERA17

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *