Home / Zanimljivosti i zabava / Oni su ‘trojac’: ‘To su moja dva dečka, zajedno živimo u stanu’
Screenshot_11

Oni su ‘trojac’: ‘To su moja dva dečka, zajedno živimo u stanu’

Ideja da pozovu ženu u svoju vezu prva je sinula Chrisu koji je biseksualan, a nikad se nije seksao sa ženom pa je poželio to iskusiti. Matt se u početku protivio Chris (38) i Matt Brandt (28) zajedno su osam godina, a prije dvije godine upoznali su Cait Earnest (28) preko aplikacije za upoznavanje. Tada je počela njihova neobična veza, a danas svi troje žive zajedno u jednosobnom apartmanu u New Yorku.

e547028d5940f82948a0

Ideja da pozovu ženu u svoju vezu prva je sinula Chrisu koji je biseksualan, a nikad se nije seksao sa ženom pa je poželio to iskusiti. Matt se u početku protivio, no sad je čak i njegov djed prihvatio ovu vezu i stalno ih ispituje kad će dobiti dijete. – Kad upoznamo nekog u baru, predstavim se i kažem ovo su moja dva dečka. Ljudi često misle da se šalim – rekla je Cait za The Sun.

23d196c2cb752caa161b

Chris i Matt su se u međuvremenu vjenčali, ceremoniju je vodila upravo Cait koja je također biseksualna. Matt za sebe pak kaže da je homofleksibilan što znači da preferira muškarce, ali nema ništa protiv seksa sa ženama. U početku veze Cait priznaje da je bila ljubomorna i svi su imali svoje nesigurnosti i sumnje, ali su ih uspjeli prevladati. Što se tiče djece, kažu, zasad su im dovoljna dva psa.

36268ea58a528cd943e4

Izvor: 24sata.hr

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *