Home / JET SET / MI JE NISMO ZABORAVILI…Ovo je posljednja poruka Donne Ares: Ovako se Azra oprostila od fanova…
Screenshot_6

MI JE NISMO ZABORAVILI…Ovo je posljednja poruka Donne Ares: Ovako se Azra oprostila od fanova…

Donna Ares napustila je ovaj svijet i otišla na drugo, bolje mjesto. Tako je završena njena herojska borba koja je trajala godina uz bezbroj zapleta, uspona i padova. Bježala je Donna od najgoreg, nadljudskim naporima se trudila da živi i godinama prkosila nepobjedivom.

Danas je ipak otišla, ali samo s ovog svijeta. Iz srca onih zbog kojih je živjela nikada neće otići. Pamtićemo je po i po pjesmama. Bila je rijedak talent, uživala je u notama, svirala nekoliko instrumenata.

Tužnu vijest objavila je njena porodica, a uskoro je cijela BiH s dijasporom oplakivala divu koja je bila mnogo više od pjevačice, bila je simbol borbe i simbol pobjede. Pamtićemo je po toj borbi, pamtićemo je po pjesmi i osmijehu.

Koji dan prije smrti, kad je već postalo jasno da se više neće moći, kratkom objavom oprostila se od stotina hiljada ljudi koji su uz nju brojali sve dane na putu ka ozdravljenju. Nije uspjela. Nažalost.

”Voli vas vaša Donna Ares”. Kratko i jasno. Posljednja poruka fanovima putem Facebooka. Za kraj. Za suze. Za sjećanja. Neka ti je vječan rahmet draga Azra. Bila si i ostala naša heroina. Mi te nikada nećemo zaboraviti. Pamtićemo te po pjesmama tvojim. Zauvijek.

bhdijaspora.net

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *