Home / JET SET / KOPI-PEJST Ana počela da se oblači kao Švajni
profimedia-0310384224_1000x0

KOPI-PEJST Ana počela da se oblači kao Švajni

Kažu da supružnici vremenom počnu da liče. Ana i Bastijan Švajnštajger još nisu počeli da liče, ali su počeli identično da se oblače.

Slavni supružnici fotografisani su tokom šetnje Češirom. Bivša srpska teniserka nedavno se vratila iz Beograda, gde je provela Božić. Ona je pokušala da svoj boravak u srpskoj prestonici sakrije od javnosti, ali to joj nije pošlo za rukom.

Naime, srpski ginekolog objavio je fotografiju sa Anom iz svoje ordinacije, i tako ne samo razotkrio njenu tajnu posetu, već i ponovo podstakao spekulacije o njenoj trudnoći.

Gospođa Švajnštajger nije se oglašavala povodom ovih spekulacija. Vratila se u Englesku, gde ponovo uživa u idiličnom porodičnom životu sa svojim suprugom.

profimedia-0310384242_1000x0

Paparaci su ih juče uslikali dok su se vraćali iz jednog veganskog restorana, sa kafom u rukama. Kao pravi džentlmen, Bastijan je svojoj dragoj otvorio vrata automobila, pre nego što je seo za volan, i tako joj izmamio osmeh.

Mnogima je zapao za oko jedan zanimljiv detalj – Ana i Bastijan bili su skoro identično obučeni. Oboje su nosili široke teget pantalone, kapute gotovo identične boje i kroja, patike, a oko vrata ešarpe koje su vezali na skoro isti način.

profimedia-0310384210_1000x0

Izvor: Alo.rs

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *