Home / Zanimljivosti i zabava / KOMŠINICA (40) ME ZVALA da “popravim kuhinju”, onda je ostavila otvorena vrata kupatila (VIDEO)…
screenshot_13-660x330

KOMŠINICA (40) ME ZVALA da “popravim kuhinju”, onda je ostavila otvorena vrata kupatila (VIDEO)…

U ovih proteklih par mjeseci, nekoliko puta sam ju susreo na stepeništu, u glavnom kada bih s psom išao u šetnju. Sreo sam i njezinu kćer, zgođušnu dvadestgodišnjakinju, ali ispočetka nisam znao da su si u rodu.

Ta, ljudi doseljavaju i odseljavaju, a ja sam toliko rijetko doma (a još rjeđe na štengama) da niti ne znam kada se promijeni stanarska struktura u zgradi. Anyway, mjeseci su prolazili i tada se dogodio prvi susret i kratak razgovor.

Susreo sam susjedu pred kućom, dok je po torbici bezuspješno tražila ključeve našeg haustora. Ponudih joj da ja otvorim vrata. Moj ljubimac, škotski ovčar, Don, koji je u punom smislu riječi veteran (14 ipo godina), bez greške se progurao između nas dvoje i otišao prvi po stepenicama gore.

Tom prigodom se osmucao o susjedu i na njezinim štofastim hlaćama ostavio par dugih dlaka. Bilo mi je malo neugodno, pa sam se krenuo ispričavati gospođi. Tom prilikom smo se i upoznali. Zvala se Vlatka i stigla je iz Dubrovnika. Saznao sam i da se njezina kćer zove Martina, te da su njih dvije same ovdje. Rekla mi je i da je udovica te da joj je žao što se nije došla javiti i tako nas upoznala. Odvratih joj da to i nije tako važno, te da ako joj ustreba pomoć, slobodno može navratiti.

theinfoportal.info

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *