Home / Sport / Kalinićev transfer je na čekanju zbog ovog bizarnog zahtjeva Kineza
FLORENCE, ITALY - DECEMBER 22: Nikola Kalinic of ACF Fiorentina reacts during the Serie A match between ACF Fiorentina and SSC Napoli at Stadio Artemio Franchi on December 22, 2016 in Florence, Italy.  (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)
FLORENCE, ITALY - DECEMBER 22: Nikola Kalinic of ACF Fiorentina reacts during the Serie A match between ACF Fiorentina and SSC Napoli at Stadio Artemio Franchi on December 22, 2016 in Florence, Italy. (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Kalinićev transfer je na čekanju zbog ovog bizarnog zahtjeva Kineza

NIKOLA KALINIĆ već danima nalazi se na korak do 90 milijuna eura teškog transfera iz Fiorentine u novi kineski prvoligaš Tianjin Quanjian, ali jedan zahtjev njegova izglednog poslodavca priječi ga u tome da postane najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti.

Fabio Cannavaro trener je kineskog kluba, a nakon što su njegovi poslodavci izbrojali 20 milijuna eura odštete Zenitu za Axela Witsela, dok je belgijskom veznjaku zajamčeno po toliko za svaku od četiri godine ugovora, kao prvu iduću metu označio je prvog strijelca Fiorentine.

Kalinić je već prihvatio basnoslovni honorar od 40 milijuna eura za četverogodišnji ugovor, dok je s Violama postignut dogovor o 50 milijuna eura odštete.

Ali, kako pišu talijanski mediji, sada Tianjin Quanjian traži popust na keš, odnosno da mu Fiorentina da “skonto”, s obzirom na to da bi odjednom platio Kalinića.

Diego Della Valle, vlasnik Fiorentine, ne želi ni čuti o takvom smanjenju cijene njihova najskupljeg nogometaša. Ipak, čini se da će Kalinić do kraja ovog prijelaznog roka Italiju zamijeniti Kinom i pitanje je samo dana kad će se to dogoditi.

Izvor: index.hr

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *