Home / Vijesti / Dramatičan događaj sa Josipom Pejakovićem u Zagrebu: Pogledajte u koju su ga bolnicu smjestili…
Screenshot_24

Dramatičan događaj sa Josipom Pejakovićem u Zagrebu: Pogledajte u koju su ga bolnicu smjestili…

Dramatični događaji sa teško bolesnim poznatim glumcem Josipom Pejakovićem (70) iz Sarajeva, koji je nedavno premješten u Zagreb
na liječenje. Podsjetimo, on je prvo početkom godine smješten na Odjel za opću i abdominalnu hirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) zbog problema s abdomenom i srcem. Poslije je dobio još jedan infarkt pa se situacija dodatno zakomplicirala. U Zagrebu je prvo smješten na Kliniku za infektivne bolesti «Dr. Fran Mihaljević», u Mirogojskoj ulici, a zatim premješten u bonicu “Sv. Duh” na Černomercu.

Međutim, uslovi u kojime je bio smješten navodno nisu zadovoljili samog Pejakovića, niti njegovu ženu Vesnu Mašić, koja je doputovala u glavni grad Hrvatske kako bi bila sa suprugom. TAMO-VAMO. Doktori, otkriva izvor portala Doznajemo.com, navodno nisu uspjeli otkriti pravi način liječenja koji bi bio ekasan, pa je Pejaković premješten u Psihijatrijsku bolnicu “Sv. Ivan” na adresi Jankomirska 11. Tu je glumac imao dobar smještaj, ali ponovo očito neodgovarajuću terapiju, pa je značajno oslabio (ionako je već dosta smršao – na svega 40-tak kilograma, otežano se kreće i govori). Opet je onda prebašen na “Sv. Duh”, gdje je boravio na intenzivnoj njezi, a danas je, prema informacijama iz te bolnice, ponovo upućen u psihijatrijsku bolnicu!?

U ZAGREBU NA LIČNI ZAHTJEV. Navodno, neki doktori u Zagrebu nisu uopće upoznati zbog čega je poznati glumac premješten u ovaj grad, a kako je ranije potvrdila Josipova supruga Vesna Mašić, Pejaković je premješten u Zagreb, i to na lični zahtjev.
– On je tražio otpusnicu iz KCUS-a kako bi mogao otići u Zagreb. Nije denitivno odlučeno u kojoj će se bolnici tamo liječiti, a
trenutno je na relaciji između dvije klinike, jer radi pretrage kako bi utvrdili tačnu dijagnozu i kako da mu pomognu – izjavila je prošle sedmice Mašić.

NEUGODNOST.

Inače, podsjetimo da je praktično odmah podolasku i prijemu u Kliniku za infektivne bolesti «Dr. Fran Mihaljević», u Mirogojskoj ulici, Pejaković doživio veliku neugodnost. Naime, nepoznati lopov, navodno po izjavama svjedoka mladić romske nacionalnosti, ušao je u Pejakoviću bolesničku sobu i ukrao mobilni telefon glumcu, putem kojeg je ovaj komunicirao s vanjskim svijetom.
Inače, o razlozima zbog kojih se Pejaković odlučio da ode iz Sarajeva, glumica nije htjela mnogo govoriti.

– Teško mi je reći da se osjeća bolje kad nije tako. U ovom trenutku se postavlja pitanje kako je liječen, čime je liječen, je li pogrešno liječen, je li mu bila dobra terapija. Uglavnom, odgovore koje znam, trenutno ne mogu iznijeti u javnost – istakla je ranije Mašić te dodaje da je Josip posljednjih dana boravka u KCUS-u odbijao da jede i da uzima lijekove koje su mu davali te je na svaku konstataciju ljekara negodovao.

Inače, članovi porodice i prijatelji koji se brinu o Josipu, smjenjuju se u Zagrebu.

LIJEČENJE U SARAJEVU.

Pejaković je, nakon vrlo složene operacije abdomena, koja je prouzrokovala niz problema sa srcem, premješten na Odjel kardiohirurgije, gdje je ležao sve do aprila, kada je otpušten kući. Njegovo zdravstveno stanje se nakon toga ponovo pogoršalo pa je prije odlaska u Zagreb opet bio smješten u KCUS.

UKLJUČIO SE I MILAN BANDIĆ.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić raspitivao se za zdravstveno stanje glumca Josipa Pejakovića kad je početkom trećeg mjeseca boravio u Sarajevu. Bandić mu se tom prilikom stavio na raspolaganje i ponudio mu liječenje u jednoj zagrebačkoj klinici. Vesna Mašić ističe da je Josip premješten u Zagreb na vlastitu inicijativu, a ne na Bandićevu. – Nije Milan Bandić poslao bolničko vozilo po njega, kao što se pisalo, ali smo ga tek ovih dana uključili u tu priču i svakako nam je od pomoći – poručuje Mašić.

doznajemo.com

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *