Home / JET SET / Cro Richie Rich snimio video: Rajić junior se opet razbacuje
52b5fbfaf406e109162b

Cro Richie Rich snimio video: Rajić junior se opet razbacuje

Sin poznatog poduzetnika Luke Rajića, bivšeg vlasnika Dukata i osnivača Lura grupe, na svom Instagram profilu objavio je snimku na kojoj iz ruku baca novčanice od tisuću kuna…

Sin poznatog poduzetnika Luke Rajića, bivšeg vlasnika Dukata i osnivača Lura grupe, na svom Instagram profilu objavio je video snimku na kojoj iz ruku baca novčanice od tisuću kuna. Luka Rajić mlađi uz objavu je stavio i opis “Countin my blessings (brojim svoja bogatstva)” uz hashtag #blessed.

“Lifestyle of the blessed”, odnosno u prijevodu “život blagoslovljenog” stoji i u opisu Lukinog profila lukarajicjr. A koliko je važno biti bogat te pritom to i pokazivati svijetu na sve dostupne načine, također je vidljivo iz Instagram fotografija te u posljednje vrijeme i video snimaka.

Luka junior se sa svojih 17 već polijevao potocima Dom Perignona, ponosno pokazivao zlatni Rolex, okidao selfije u privatnim zrakoplovima i fotografirao ključeve preskupih automobila dijeleći s javnosti svoju muku jer ne zna koju jurilicu odabrati.

Another one. #blessed #milkmoney

A photo posted by Luka Rajic (@lukarajicjr) on

Sve svoje fotografije i rasipnički život malog bogataša Luka junior na Instagram stavlja pod hashtagom #milkmoney što je u američkom slengu riječ za džeparac.
Nedavno je objavio i citat u obliku fotografije koji glasi:

– Kažu da novac ne donosi sreću, a ja kažem, nisi sretan niti kad si švorc.

No u slučaju obitelji Rajić ova riječ ima i dvostruko značenje – sav novac kojim se danas razmeće maloljetni Luka potječe upravo od biznisa s mliječnim proizvodima jer je njegov otac devedesetih kupnjom dionica postao vlasnik Dukata.

Prodao ga je na kraju 2007. godine francuskom Lactalisu zaradivši tako 280 milijuna eura.

O rasipništvu mladog Luke Rajića i njegovom Instagram profilu u 24sata pisali smo prvi put prije gotovo dvije godine, u ožujku 2015.

a0133f96ade814f5d058

Izvor: 24sata.hr

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *