Home / JET SET / ČEDU ZAMENILA DAČIĆEM Karleuša: Ivica će biti predsednik Srbije!
jelena karleusa03_RAS_foto Dejan Briza_1000x0

ČEDU ZAMENILA DAČIĆEM Karleuša: Ivica će biti predsednik Srbije!

Uvenula ljubav prema Čedi, Karleuša bi sada Dačića za predsednika Srbije!

Pevačica Jelena Karleuša izjavila je da ima predosećaj da će ministar spoljnjih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić postati novi šef države i smeniti Tomislava Nikolića!

Karleuša je, naime, na društvenoj mreži Tviter juče ujutru napisala:

– Dačić će biti predsednik Srbije! Znate da sam vidovita u ranim jutarnjim časovima – napisala je Jelena Karleuša, poznata po tome što se uvek javno izjašnjavla da glasa za LDP i koja je pružala ogromnu podršku njihovom lideru Čedomiru Jovanoviću, a često je kritikovala i vladajuću koaliciju.

Marketniški stručnjak i analitičar Cvjetin Milivojević nije iznenađen Karleušinim izborom. Navodi i da njena podrška, ako se tako može nazvati, neće puno pomoći Dačiću ukoliko odluči da se kandiduje na predsedničkim izborima.

– Ona ide na sigurno, zato je logičnije što podržava Dačića. Da li će se kandidiovati Dačić ili Jovanović, koji takođe najavljuje kandidaturu, zavisi od njihovog dogovora sa Vučićem. Ako se Dačić kandiduje, to znači da je on kandidat vladajuće koalicije umesto Tome i da ima šanse, za razliku od Jovanovića. Njena podrška Dačiću mu ne može ni pomoći, ni odmoći. Kod nas ne postoje zvezde koje su tako moćne da mogu da budu kreatori mišljenja, ni na estradi, ni u javnom životu, nažalost, nemamo onih koji mogu da povedu glasačako telo – navodi naš sagovornik.

ivica dacic01_RAS_foto oliver bunic_1000x0

Izvor: alo.rs

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *