Home / Zanimljivosti i zabava / ASTROMEDICINA ZA 2018. GODINU PREDVIĐA Biće mnogo tumora, ali i blizanaca!
Screenshot_5

ASTROMEDICINA ZA 2018. GODINU PREDVIĐA Biće mnogo tumora, ali i blizanaca!

Obratite pažnju na štitnu žlezdu, debelo crevo, reproduktivne organe, zglobove i kožu, upozorava astrolog Goran Pinosavac.

Tokom ove godine čuvajte se – sebe! Ne zatrpavajte emocije, depresiju, fobije, strahove u svoju podsvest jer će sigurno izbiti na nekom organu i manifestovati se kao psihosomatska bolest! Takođe, obratite pažnju na štitnu žlezdu, debelo crevo, reproduktivne organe, zglobove i kožu…

Ukoliko vas ujedu pas ili mačka, obavezno morate kod lekara zbog mogućnosti pojave besnila! Ove godine očekujete puno blizanačkih trudnoća, rađaće se devojčice i nikako ne izbegavajte lekare i psihijatre! Ukratko, ovo je poruka budućih astromedicinskih dešavanja na nebu tokom 2018. Pa, ako verujete, onda krećemo redom.

Goran Pinosavac, astronumerolog, kaže za “Alo!” da nam je 2018. u znaku Jarca i podznaku Vage, a Mesec je bio na 24. stepenu Blizanaca.

– To baš i nije najbolji astrološki aspekt kada je reč o ovoj godini. Osnovni problem je što će biti dosta tajnih, neotkrivenih bolesti. Problemi će se manifestovati nizom somatskih tegoba, a lekari i pacijenti zaboraviće koliko je podsvest jača od svesti i da potiskivanje emocija može sve to da prouzrokuje. Na prvom mestu stradaće štitna žlezda i respiratorni organi. Dakle, morate da se pozabavite svime što vas tišti – depresijom, anksioznošću, strahovima i fobijama da ne bi izbili na nekom od organa. Građani tokom ove godine nikako ne bi trebalo da beže od lekara i psihijatara. U suprotnom, završiće kod kardiologa, neurohirurga, interniste – otkriva Pinosavac.

Prema njegovim rečima, vide se i ne baš dobri astrološki aspekti Jupitera, planete tumora, u Škorpiji. Ta planeta mogla bi da donese velike probleme u vezi sa debelim crevom i organima za reprodukciju

Ti maligniteti teško će se otkrivati zbog nesaradnje između pacijenata i lekara ili straha da se ode u ordinaciju. Postoji mogućnost taloženja mokraćnih kiselina u zglobove, kada će svi pomišljati na reumatizam, a zaboravljati na giht. Takođe, biće dosta steriliteta i problema s mikroorganizmima koji mogu da spreče začeće. Zbog toga su neophodni preventivni pregledi, a to posebno važi za muškarce. Kod žena problem bi mogle da prave takozvane čokoladne ciste. Sa druge strane, 2018. doneće mnogo blizanačkih trudnoća. Rađaće se uglavnom devojčice – upozorava taj astrolog i dodaje da nam zvezde poručuju da bi tokom druge polovine godine moglo da se pojavi besnilo.

– Ukoliko vas ujedu pas, mačka ili druga životinja, obavezno idite kod lekara – naglašava on.

Ipak, kako priznaje Pinosavac, sve su to mogućnosti koje bi mogle da se ostvare, a godina će biti puna radosti zbog mnogo beba.

On savetuje češći boravak u prirodi, pored vode, sa kućnim ljubimcima, a kada imamo neki problem da obučemo nešto zeleno.

Izvor: Alo.rs

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *