Home / Zanimljivosti i zabava / 4 horoskopska znaka kojima će mjesec u oktobru promijeniti život: Jeste li među njima?
Screenshot_35

4 horoskopska znaka kojima će mjesec u oktobru promijeniti život: Jeste li među njima?

Polako se približavamo kraju mjeseca, što nas baš i ne raduje mnogo

Sljedeće nedelje, tačnije 24. oktobra, očekuje nas Pun Mjesec koji ima preveliku energiju i uticaj na naše živote.

Ovaj Pun Mjesec donijeće promjene, uzbuđenja i nesigurnost u romantičnim vezama. Donosi neočekivanu ljubav, rješenje za neke probleme koji su izgledali nerješivi, ali i neke nove probleme. Pripadnici Zodijaka neće ostati imuni na njegov uticaj, a astrolog Lisa Stardast otkriva koji će to znaci osjetiti najveći uticaj ove nebeske pojave.

Bik

Pokušat ćete da napravite neku veliku promjenu, što je potpuno smisleno s obzirom da je ovaj Mjesec pun u znaku Bika. Da li ćete odustati od veze ili započeti nešto novo, zavisiće isključivo od vas. Jedno je sigurno: imaćete priliku da kažete vašu istinu i podijelite osjećanja sa drugima, što će vam dati snage da nastavite dalje šta god da odlučite.

Lav

Možda ćete se naći u sred neke drame na poslu. Ovaj period vam donosi jednu važnu poruku: odustanite od svega što nije u skladu sa vašim interesima. Ne odupirite se promijeni već nastavite da se dalje razvijate.

Škorpija

Uskoro će vaš rođendan, ali prije svega dobro razmislite o svemu. Neočekivane promjene dešavaju se u vezama, pa se pitate da li vaša veza uopšte zaslužuje da se toliko trudite. Pravo je vrijeme da sredite stvari sa onima do kojih vam je stalo tako što ćete im reći istinu i razvijati veze.

Vodolija

Izgleda da će konačno dođi period kada ćete moći da predahnete. Vaš dom je tamo gde je vaše srce. Proteklih par mjeseci vas je mnogo emotivno iscrpelo, pa ćete sada imati dovoljno vremena da se ponovo povežete sa sobom kod kuće. Ovaj mjesec će probuditi u vama želju da zacelite, provedete vrijeme sami sa sobom i detoksirate se od telefona i društvenih mreža. Vrijeme je da napunite vaše baterije.

Izvor: balasevizam.novi.ba

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *